top of page
Search
  • Writer's picturetimo vando

Kuinka avata Facebook estetty luettelo?

Updated: Sep 25, 2023


Yritätkö tällä hetkellä parh aansa löy tääksesi ohj elmiston, jonka avulla voit huolehtia ammatillisista ja yksityisistä tarpeistasi samalta alustalta? Jos vastauksesi on kyllä, yksi parhaista sovelluksista, joihin tulet törmäämään, on Facebook. Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, joka esiteltiin ensimmäisen kerran maailmalle tapana pitää yhteyttä ystäviin, perheeseen ja rakkaimpiin.


Säännöllisten päivitysten avulla voit kuitenkin nyt käyttää tätä sovellusta soittaaksesi ihmisille, jär jestääksesi kokouksia, mainos taaksesi brändiäsi, luodaksesi ryhmiä, avataksesi sivuja yrityksellesi jne. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää enemmän kuinka tämä sovellus ja sen ominaisuudet toimivat Facebook tuki tiimin ohjauksessa aina kun voit.

Näiden lisäksi tässä sovelluksessa on myös merkittävästi luotettava turvajärjestelmä. Se tarkoittaa, että voit suojata tietosi keneltä tahansa haluamallasi tavalla.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää useita työkaluja, joita supersuosittu sosiaalinen verkostoituminen sivusto, kuten Facebook, tarjoaa tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai äl ypuh elimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

Tällaisina aikoina voit ottaa yhteyttä Facebook tekninen tuki tiimi välittömästi. Voit soittaa, lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan milloin tahansa. Muuta kuin se, on olemassa muutamia ohjeita, joita voit käyttää Facebook esto luettelon avaamiseen. Kats otaanpa niitä nyt:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus äl ypuh elimellasi tai k a nnettavalla tie tok oneellasi

  • Kun olet kirjautunut profiiliisi ja löydät itsesi kotisivulta, napauta kolmirivistä ruutua näytön oikeassa yläkulmassa

  • Saat luettelon vaiht oehdoista. Valitse heti Asetukset ja tietosuoja

  • Toinen joukko ominaisuuksia avautuu näytölle, selaa niitä ja napauta sitten Esto ruutua päästäksesi estettyjen luetteloon.

Soita Facebook Asiakaspalvelun Suomi numero, jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita.



Aiheeseen liittyvä blogi



20 views0 comments

Recent Posts

See All

Kuinka palauttaa Facebook-tilini ystävien kautta?

Facebook on yksi sosiaalisista alustoista, joka auttaa kuluttamaan käyttäjien aikaa, kun he ovat kyllästyneet. Yksi viihdyttävimmistä alustoista, he voivat lähettää valokuvia ja videoita sekä katsoa t

bottom of page